FORMACIÓ
CONTINUADA

“CONFERÈNCIA DE PATOLOGIES
A L’EDIFICACIÓ”

2 hores

 

OBJECTIU:

La rehabilitació d’edificis, tant en fase de projecte com la seva direcció, són per a l’arquitecte tècnic un camp d’especialització en
fase de creixement però que requereixen d’una formació imprescindible.

Practicar la DIAGNOSI correcta de la possible patologia, aclarir les CAUSES i proposar la REPARACIÓ més adient, són els elements essencials en la rehabilitació d’edificis.

El professor, el Sr. MANUEL MUÑOZ HIDALGO, és expert en patologies amb una amplia experiència i autor de diferents llibres sobre el tema. També ha impartit amb anterioritat al COAATT diferents cursos sobre patologies amb una molt bona acollida. Amb aquesta conferència, pretén presentar els seus llibres oferint un 30% de descompte als col·legiats que els vulguin adquirir.

HORARI:

Dia: dijous 29 d'octubre de 2009
Hora: de 18:00h a 20:00h

PREUS:

Gratuït

LLOC:


Lloc: Sala d'actes del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Tarragona.
Adreça: Rbla. Pres. Francesc Macià, 6 - 43005 TARRAGONA

PROGRAMA:

• Introducció a la patologia de l’edificació
• Ruptura de tancaments
• Danys en forjats
• Ruptures en bigues i pilars

 

PROFESSORAT:

 

MANUEL MUÑOZ HIDALGO

 

 

INSCRIPCIÓ: (enviar aquesta butlleta al fax 977 22 41 52)

PLACES LIMITADES.

- La matrícula quedarà formalitzada a la recepció d’aquest fulletó emplenat, i el corresponent ordre de pagament si s’escau.

- El COAATT es reserva el dret de suspendre el curs per no assolir el nombre d’inscrits. El nombre màxim d’assistents queda limitat a l’aforament de la sala.

- La data límit d’inscripció és el dia abans de l’inici del curs. Les anul·lacions posteriors comportaran una retenció del 50% de l’import de la matrícula.

- Les places quedaran reservades per rigorós ordre d’inscripció. L’organització no garanteix plaça ni material a totes aquelles persones que no hagin realitzat la inscripció prèvia.

 

     

Inici