FORMACIÓ
EMPRESA

“MORTERS MONOCAPA - RAJOLES CERÀMIQUES
ADHESIUS I MATERIALS DE JUNTA”

2 hores

 

OBJECTIU:

Morters Monocapa: Els imperatius de qualitat, economia i rapidesaque regeixen la construcció han impulsat el desenvolupament delsmorters monocapa per al revestiment exterior de façanes. La sevafabricació industrial garanteix una qualitat constant i una uniformitaten les seves prestacions, evitant-me d’aquesta manera, la manca de regularitat que suposa la utilització de morters dosificats a peu d’obra amb prestacions finals molt variables.

Rajoles ceràmiques: El sector ceràmic ha experimentat una gran evolució tant en les rajoles ceràmiques, amb absorcions molt baixes i grans formats, com en els locals on es col·loca, grans superfícies, quiròfans, indústries. En aquest marc, en molts casos és inviable la col·locació per tècniques tradicionals, i per això, la indústria dels adhesius, morters cols, han desenvolupat productes que aporten la solució tecnològica necessària per assegurar una col·locació fiable i duradora de qualsevol tipus de rajola.

HORARI:

Dia: dimecres 18 de novembre de 2009
Hora: de 18:00h a 20:00h

PREUS:

Col·legiats: Gratuït

LLOC:


Lloc: Sala d'actes del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Tarragona.
Adreça: Rbla. Pres. Francesc Macià, 6 - 43005 TARRAGONA

PROGRAMA:

MORTERS MONOCAPA: Definició, classificació, característiques,
soports,, execució i patologies..
RAJOLES CERÀMIQUES: Normativa, tiupus de rajoles i criteris de
sel·leccio.
Adhesius i materials de junta.

PROFESSORAT:

 

SR. JORDI SIERRA

 
  SR. GABRIL ORTIN  

 

INSCRIPCIÓ: (enviar aquesta butlleta al fax 977 22 41 52)

PLACES LIMITADES.

- La matrícula quedarà formalitzada a la recepció d’aquest fulletó emplenat, i el corresponent ordre de pagament si s’escau.

- El COAATT es reserva el dret de suspendre el curs per no assolir el nombre d’inscrits. El nombre màxim d’assistents queda limitat a l’aforament de la sala.

- La data límit d’inscripció és el dia abans de l’inici del curs. Les anul·lacions posteriors comportaran una retenció del 50% de l’import de la matrícula.

- Les places quedaran reservades per rigorós ordre d’inscripció. L’organització no garanteix plaça ni material a totes aquelles persones que no hagin realitzat la inscripció prèvia.

 

     

Inici