FORMACIÓ
CONTINUADA

“INSTAL·LACIONS DE GAS EN EDIFICIS DE VIVENDES.
APLICACIÓ DEL NOU REGLAMENT TÈCNIC DEL GAS”

2 hores

 

OBJECTIU:

Informar i orientar sobre les novetats del nou Real Decret, pel qual s’aprova el Reglament Tècnic per a la distribució i utilització de
combustibles gasosos, d’obligat compliment fins el passat més de març, i la seva interacció em quant a evacuació dels productes de
la combustió amb el nou RITE.

HORARI:

Dia: dijous 15 d'octubre de 2009
Hora: de 18:00h a 20:00h

PREUS:

Col·legiats: Gratuït
Altres: 30 €

LLOC:


Lloc: Sala d'actes del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Tarragona.
Adreça: Rbla. Pres. Francesc Macià, 6 - 43005 TARRAGONA

PROGRAMA:

Introducció a la presentació de la jornada - Generalitats. Real decret que desenvolupa el nou reglament del gas. Camp d’aplicació.- Recintes destinats a la ubicació de comptadors. - Emplaçament, accessos i característiques constructives.- Disseny i construcció d’instal·lacions . Materials, tipologies d’instal·lacions, reguladors, comptadors. Canonades vistes, encastades, soterrades i aveïnades o en conductes. Proves a la instal·lació. - Locals destinats a contenir aparells a gas. Configuració dels locals segons la tipologia dels aparells a instal·lar. Característiques addicionals de la seguretat em locals comercials. - Evacuació dels productes de la combustió (nou RITE). Evacuació a coberta, façana o pati de ventilació. Aparells atmosfèrics i estancs. Distàncies mínimes.

 

PROFESSORAT:

 

SERGIO TATO
DOMINGO PUERTAS EGEA•

Gestor tècnic i de grans comptes

 

INSCRIPCIÓ: (enviar aquesta butlleta al fax 977 22 41 52)

PLACES LIMITADES.

- La matrícula quedarà formalitzada a la recepció d’aquest fulletó emplenat, i el corresponent ordre de pagament si s’escau.

- El COAATT es reserva el dret de suspendre el curs per no assolir el nombre d’inscrits. El nombre màxim d’assistents queda limitat a l’aforament de la sala.

- La data límit d’inscripció és el dia abans de l’inici del curs. Les anul·lacions posteriors comportaran una retenció del 50% de l’import de la matrícula.

- Les places quedaran reservades per rigorós ordre d’inscripció. L’organització no garanteix plaça ni material a totes aquelles persones que no hagin realitzat la inscripció prèvia.

 

     

Inici