FORMACIÓ CONTINUADA

“NOU DECRET D’HABITABILITAT DECRET 55/2009
PRINCIPALS MODIFICACIONS”

2 hores

 

OBJECTIU:

El passat 7 d’abril es va aprovar el Decret 55/2009, sobre condicions d’habitabilitat dels habitatges i la cèdula d’habitabilitat, el qual
substitueix el Decret 259/2003, per tal d’adequar-se a les exigències introduïdes per l’articulat de la Llei 18/2008, del dret a l’habitatge.

L’objectiu de la jornada és donar una visió general del document i aclarir dubtes a les importants modificacions en les condicions dels habitatges que el document incorpora i que és necessari conèixer. Per exemple: en l’àmbit administratiu, el nou Decret incorpora i precisa el text de l’article 132.a de la Llei 18/2007, del dret a l’habitatge, sobre el supòsit d’exoneració de l’obligació de lliurar la cèdula en una transmissió; o en la besant tècnica, el nou Decret introdueix modificacions substancials en matèria d’accessibilitat, incrementa les superfícies mínimes i fa referència per primera vegada als espais d’emmagatzematge personal o general, fitxant una superfície i dimensions mínimes.

HORARI:

Dia: 14 de maig
Hora: de 18:00h a 20:00h

PREUS:

Preu: 20 €
Col·legiats: Gratuït

LLOC:


Lloc: Aula informàtica COAATT
Adreça: Rbla. Pres. Francesc Macià, 6 - 43005 TARRAGONA

PROGRAMA:

PRESENTACIÓ DEL DECRET 55/2009
ANÀLISI DEL DOCUMENT I PRINCIPALS NOVETATS.
PRECS I PREGUNTES

PROFESSORAT:

 

Sra. Núria Pedrals i Puges

 

Directora General de la Direcció General
de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge.
  Sr. José Luis Gallego Ferruz Cap del Servei d'Habitabilitat i Parc Desocupat

 

INSCRIPCIÓ: (enviar aquesta butlleta al fax 977 22 41 52)

PLACES LIMITADES.

- La matrícula quedarà formalitzada a la recepció d’aquest fulletó emplenat, i el corresponent ordre de pagament si s’escau.

- El COAATT es reserva el dret de suspendre el curs per no assolir el nombre d’inscrits. El nombre màxim d’assistents queda limitat a l’aforament de la sala.

- La data límit d’inscripció és el dia abans de l’inici del curs. Les anul·lacions posteriors comportaran una retenció del 50% de l’import de la matrícula.

- Les places quedaran reservades per rigorós ordre d’inscripció. L’organització no garanteix plaça ni material a totes aquelles persones que no hagin realitzat la inscripció prèvia.

 

     

Inici